Porta LINE,model A.1

Porta LINE,model A.3

Porta LINE,model B.1

Porta LINE,model C.1

Porta LINE,model D.1

Caracterul unic al uşilor Porta Line este subliniat de inserţiile de aluminiu de pe suprafaţa canatului de uşă.Modelele acestei colecţii sunt disponibile intr-o gamă largă de culori, cu finisaje HQ CPLsi Portadur, de o durabilitate excepţională, ceea ce face acest produs potrivit atat pentru aplicaţii rezidenţiale cat şi pentru birouri si hoteluri.Miezul standard al uşii care este fagurele de stabilizare poate fi înlocuit cu placă de PAL perforată, aceasta din urmă fiind caracterizată de o stabilitate mai bună şi proprietăţi de antifonare.

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Miezul canatului are ca structură fagurele de stabilizare sau placa de PAL parforat. Rama canatului este executată din lemn de conifer stratificat. Atat foaia de uşa cat şi rama acesteia sunt acoperite de o placă HDF.Canaturile sunt echipate cu inserţii din aluminiu cu grosime de 6 mm.

PROFIL CANT

Profilul muchiilor canatului “K”. Muchiile sunt finisate in nuanţa canatului.

FINISAJ

Canatul este acoperit cu o placă de furnir natural select cu striaţii verticale, sau cu folie Portadur care poate avea striaţii orizontale sau verticale (model A3)

MODEL

Uşi intr-un canat sau în două canate pentru toate modelele.Uşile pot fi executate în varianta pentru uşi glisante, fără balamale şi fără falţ, în partea inferioară avănd un canal de ghidaj la elementul montat în podea (în echipamentul tocului).

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

*doua balamale standard cu ştift *trei balamale pentru dimensiunea „100” *broască : cu cheie simplă,cu blocare pentu uşi de baie sau cu pregătire pentru cilindru.*pregătire pentru scurtarea canatului max 60mm *mâner rotund (pentru uşi gilsante)

TOC

*Toc de uşă MINIMAX cu lăţimea constantă de 100mm *Toc de uşă reglabil Porta SYSTEM *Toc de uşă reglabil PRESTIGE (numai cu finisaj Portadur)  *Toc de uşă metalic Porta

OBS

1 Pregatirea pentru scurtare – cost suplimentar, numai pentru canaturile de usa cu miez fagure de stabilizare. Toate canaturile de usa cu miez PAL perforat sunt pregatite pentru scurtare ca si standard.  2 Disponibilă numai pentru varianta cu miezul fagure de stabilizare  3 Posibilitatea de a alege dimensiunea canaturilor pentru usile duble.

Finisaj Portadecor

Finisaj Portadur

LAMINAT CPL HQ

Finisaj Portasynchro 3D

Finisaj Portaperfect 3D

Portasynchro 3D (Capri)

Clasificarea furnirului