ENDURO,plina

ENDURO,model 1

ENDURO,model 2

ENDURO,model 3

ENDURO – uşi de interior tehnice de ceamai înaltă calitate şi clasă de rezistenţă la frecareşi la acţiunea factorilor externi. ENDURO– o idee modernă de uşi care se deosebesc prinrezistenţă mecanică şi modele moderne. Cei maiînalţi parametri de rezistenţă au fost obţinuţidatorită, printre altele, utilizării unor stinghiispeciale profilate din oţel inoxidabil şi a unuifurnir foarte rezistent, HPL.Sunt utilizate, în special în clădiri cu unnivel de zgomot ridicat şi trafic intens: aeroporturi,centre comerciale, spitale, hoteluri, etc.Rezistenţa şi durabilitatea acestui produsjustifică acordarea unei garanţii de 10 ani de laconstrucţia acestui produs.

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Canatul de uşă este din lemn de răşinoase încleiat. Miezul este placă aglomeratăconsolidată.Canatul este de asemenea asigurat cu o ramă interioarăşi este acoperit pe ambele părţi cu plăci HDF.

PROFIL CANT

Profilul cantului este drept un ghiular“K”–canturile sunt asigurate cu pervazuri din inox.

FINISAJ

The door leaf is veneered with HPL laminate with 0,7 mm thick.

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

 • Trei balamale cu ştift (două balamale pentru uşile batante)
 • Sticlă de siguranţă transparentă
 • Încuietoare pentru cilindru
 • Toc.

  TOC

  Toc metalic de colţ de 100mm. Tocul este executat din oţel zincat pe ambelepărţi cu grosime de 1,2 mm. Tocul este prevăzut cu: trei balamale cuştift, garnitură circulară din cauciuc, dibluri de montaj. Este de asemeneavopsit cu vopsea pe bază de poliester: alb (RAL 9016), gri (RAL 7035), maro(RAL 8028), crem (RAL 1001), verde (RAL 6019) sau “„Sahara””. Existădouă posibilităţi de a comanda tocul: pentru podea finisată, nivel“0”saupentrucimentareînşapă, nivel“30”. Costuri suplimentare pentru profiltocmărit până la 390 mm. Tocul descris mai sus se poate înlocui cu toc din oţel rezistent la acizi (costurisuplimentare).

  OBS

  Cost suplimentar pentru uşile batante

 • Laminat HPL

  Clasificarea furnirului