Plane

Plane,striatii orizontale

Frezate,model 2

Frezate,model 3

Frezate,model 4

Frezate,model 6

Frezate,model 7

Frezate,model 8

Frezate,model 9

Cu aplicatii,model 1

Cu aplicatii,model 2

Cu aplicatii,model 3

Cu aplicatii,model 4

Cu aplicatii,model 5

Cu aplicatii,model 6

Frezate Office,model 1

Frezate Office,model 2

Frezate Office,model 3

Frezate Office,model 4

Frezate Office,model 5

Frezate Office,model 6

Frezate Office,model 7

Frezate Office,model 8

Usile antiefractie Granit sefolosesc ca usi de intrare inapartament ( acces din casa scarii ).Usile asigura protectie impotriva:Tipul I - clasa "C" antiefractie.Tipul II - clasa "C" antiefractie,izolatie acustica Rw=32 dB.Tipul III - clsa "C" antiefractie,rezistenta la foc 30 min. (EI 30 i F 0,5)si izolatie acustica Rw=32 dB

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Rama foii de usa este facuta din lemn de esenta tare de provenienta exotica.Miezul este o constructie speciala, constand dintr-o placa de PAL perforatconsolidat cu bare din otel. Rama si miezul sunt acoperite pe ambele fete cu o placa specialacompusa din trei straturi ( HDF, placa din otel, HDF )Nota: Foaia de usa este oferita intr-un set cu toc metalic.

PROFIL CANT

Canturile foii de usa sunt vopsite cu lac incolor sau finisate cu banda laminat.Foaia este fabricata in versiune cu falt.

FINISAJ

Foaia de usa este acoperita cu laminat CPL cu grosimea de0,7 mm sau laminat PVC pt. usile frezate.

MODEL

Granit planeGranit frezate model: 2÷4, 6÷9

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

Tocul metalic. Incuietoare cu trei lame. Doi cilindri desiguranta. Silduri si clante de siguranta. Trei balamale consolidate.Patru bolturi antiefractie. Vizor.Incuietoara, cilindrul si sildul detin certificat clasa "C".Suplimentar: Tipul II - dispozitiv automat pentru inchidere etansa pe pragSuplimentar: Tipul III - dispozitiv automat pentru inchidere etansa pe prag si garnitura termoexpandabila pe trei laturi.

TOC

Toc metalic de colt cu latimea de 100 mm din tabla de otelgalvanizata, grosime 1,5 mm, vopsita electrostatic in culorilemaro, gri sau alb.

LAMINAT CPL HQ

Furnir natural standard

Furnir natural select

Finisaj PVC

Furnir natural satin

Clasificarea furnirului