Grupa 1,model 1.1

Grupa 1,model 1.2

Grupa 2,model 2.1

Grupa 2,model 2.2

Grupa 3,model 3.1

Grupa 3,model 3.2

Grupa 6,model 6.1

Grupa 6,model 6.2

Grupa 6,model 6.3

Grupa 7,model 7.1

Grupa 7,model 7.2

Grupa 7,model 7.3

Cele mai recente tendinţe în design interior demonstrează o creştere rapidă a interesului pentru furnirul natural modificat. Numeroasele modele disponibile, gama vastă de culori şi dispunerea uniformă a granulaţiei lemnoase au făcut ca finisajul cu furnir natural modificat să domine construcţia uşilor moderne pe marile pieţe europene.Beneficiind de ideile unice ale designerilor şi de cele mai recente tehnologii de producţie, am pregătit pentru dumneavoastră noua colecţie NOVA Natura, care cuprinde 22 modele de uşi.Colecţia NOVA Natura este disponibilă în trei tipuri de furnir natural modificat: stejar, cireş deschis şi Wenge. Unul dintre cele mai mari avantaje ale uşilor menţionate mai sus este posibilitatea de a avea exemplare identice ale aceluiaşi model (dispunerea granulaţiei) şi uniformitatea vopsirii.

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Grupa 1,6 şi 7 cuprind ca structură ramă din lemn de răşinoase încleiat cu miez de stabilizare, „fagure de stabilizare” şi sunt acoperite pe ambele părţi cu placă aglomerată de 4 mm grosime. Opţional, miezul poate fi din placă aglomerată perforată, această structură implicând costuri adiţionale.

PROFIL CANT

profil dreptunghiular „K”

FINISAJ

Canatul de uşă este acoperit cu furnir natural modificat, calitatea acestuia garantând uniformitatea culorii şi a vopsirii în cazul fiecărui model.

MODEL

Colecţia NOVA Natura cuprinde 22 modele care sunt clasificate in grupe de 7.

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

Încuietoarea în 3 variante: pentru cheie standard, cheie de baie sau pregătire cilindru; trei balamale aurii, sticlă mată ranforsată, pregătire pentru scurtare până la 6 cm (doar pentru grupele 2-5).

TOC

Pentru canatul NOVA Natura recomandăm tocul reglabil Porta System şi Prestige sau tocul cu lăţime constantă de 100 mm MiniMax.

Furnir natural select

Furnir Natural Villadora

Clasificarea furnirului