MINIMAX,plină

MINIMAX,geam mic

MINIMAX,geam mare

MINIMAX,grila WC

MINIMAX,grilă mică

Usile Minimax combina douatrasaturi de baza: pretul minimsi calitatea maxima. Datoritastabilitatii  lor dovedite precumsi a suprafetei lor esteticeproductia de usi Minimax aatins sute de mii de bucati.Pentru foile de usa Minimaxrecomandam tocurile MDFMinimax, tocurile Porta System sitocurile de usa metalice Porta.

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Rama canatului este executata din lemn de rasinoase incleiata.Miezul  canatului este fagure de satbilizare sau placa din PAL perforat consolidat(cost suplimentar). Rama si miezul foilor de usa sunt acoperite pe ambele fete cu placi de HDF.

PROFIL CANT

Profilul muchiei canatului "K" (culori: alb, mar) sau "R" (culoare fag).Canturile usii, laterale si cel superior, sunt finisate cu banda laminata.

FINISAJ

Foaia de usa este vopsita cu vopsea ecologica din noua generatie. Rama geamului este din MDF, iar grila este din PVC (culoare in acord cu nuanta canatului).

MODEL

Puteti alege usi simple si usi duble pentru toate modelele.Usile pot fi executate in varianta pentru usi glisante fara balamale si fara falt,in partea inferioara avand un canal de ghidaj la elementul montat pe podea (in echipamentul tocului).

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

2 Balamale  Broasca: pentru cheie standard, pentru buton de blocare la baie, sau pentru cilindru. Geam (model chinchila)

TOC

Tocul de usa Minimax cu latimea constanta de 60 mm sau 100 mm. Tocul de usa Rondo. Tocul de usa Porta System. Tocul de usa Prestige. Tocul de usa metalic Porta.

Vopsea ecologică

Finisaj Portadecor

Finisaj Portasynchro 3D

Finisaj Portaperfect 3D

Finisaj Portadecor (colectie MINIMAX)

Clasificarea furnirului