Natura TREND,model A.0

Natura TREND,model A.1

Natura TREND,model A.2

Natura TREND,model A.3

Natura TREND,model A.4

Natura TREND, model B.0

Natura TREND, model B.1

Natura TREND, model B.2

Trendul actual în design se construieşte în jurul ideii că interiorul trebuie sa fie înainte de toate funcţional.Tot mai des spaţiul înonjurător reflectă personalitatea celor ce îl folosesc.Colectia Natura Trend a fost concepută ca un răspuns la trendurile mereu în schimbare.Combinarea sticlei mate cu panourile finisate cu furnir natural „select” şi inserţii de aluminiu reprezintă o propunere interesantă pentru cei care preţuiesc soluţiile moderne ce reflectă caracterul interiorului în care lucreză şi trăiesc.Structura ranforsată a foii de uşă şi înalta izolaţie fonică sunt avantaje adiţionale ale acestei colecţii.

STRUCTURA CANATULUI DE UŞĂ

Foile de uşă cu tiparul unei structuri sunt alcătuite din elemete verticale şi orizontale din cherestea de înaltă calitate ,placaj şi pal perforat.În funcţie de model , rame canatului este umplută cu placă MDF cu furnir natural. Inserţiile de aluminiu şi sticla mată securizată completează acest produs.

PROFIL CANT

Profilul canatului este de tip „ K “ iar muchia canatului este finisată in aceeaşi culoare ca şi uşa.

FINISAJ

Canatul este acoperit cu furnir natural select a cărui calitate garantează repetabilitatea fiecărui model şi uniformitatea procesului de vopsire.

ACCESORII INCLUSE ÎN PREŢUL CANATULUI DE UŞĂ

*broască : cu cheie simplă,cu blocare pentu uşi de baie sau cu pregătire pentru cilindru.*sticlă mată securizată*pregătire pentru scurtarea canatului max 60mm*mâner rotund (pentru uşi gilsante)

TOC

*Toc de uşă MINIMAX cu lăţimea constantă de 100mm*Toc de uşă reglabil Porta SYSTEM*Toc de uşă reglabil PRESTIGE

Furnir natural select

Clasificarea furnirului